Oletko valmis muutosvoimaiselle matkalle oman voimasi ytimeen ja elämän tehtäväsi äärelle?

Tervetuloa yhteiselle matkalle löytämään sisäinen liekkimme ja työskentelemään sen kanssa!

Oppikoulun sisältö koostuu neljästä jaksosta sekä lisämateriaaleista.

Kipinässä tehdään juurevaa, pitkän tähtäimen transformatiivista työtä, joka muuttaa koko elämäsi.

Harjoitusten ytimessä ovat inspiraation kipinän herättäminen meissä, luovuuden kultivoiminen ja sen valjastaminen elämämme ravinteeksi sekä lapsenomaisen intuitio- ja magia-ajattelun kasvattaminen järjen äänestä luopumatta.


Oppikoulun jaksojen teemat:

 1. Jakso: Sisältö on suunniteltu itsetuntemuksen kasvattamiseksi. Jakson aikana sukellamme syvälle oman alitajuntamme syövereihin ja ravitsemme itseämme hyväksyvällä läsnäololla.
 2. Ensimmäisen jakson jälkeen aloitat toisen jakson, jossa integroidaan ja sisäistetään ykkösjakson oppeja sekä mennään yhä syvemmälle oman voimamme ytimeen. Tässä jaksossa alamme jo tutustua magian perusteisiin.
 3. Ensimmäiset kaksi jaksoa keskittyivät meidän sisäiseen maailmaamme - kolmas jakso avaa ovet meidän ja ulkoisen maailman välillä. Harjoitukset vahvistavat voimaamme ja auttavat meitä kohtaamaan rakentavasti ihmiselämän jokapäiväisiä haasteita. Kolmannessa jaksossa pohdimme, miten minä toimin suhteessa muihin.
 4. Neljännessä jaksossa integroidaan ja kehollistetaan entistä syvemmin kolmosjakson oppeja. Pohdimme laajalti, miten sisäisen maailmamme muutos vaikuttaa ulkoiseen ja millaiseksi toimijaksi haluamme kasvaa tässä maailmassa.


Näiden lisäksi akatemiassa on saatavilla runsaasti lisämateriaalia opintojen tueksi, joista voit valita juuri sinun matkaasi tukevan sisällön.


Tervetuloa mukaan <3


"Magia on korkein arvomme.

Se on taide ja tiede, jossa tietoisesti toimintaamme muuttamalla työskentelemme ja olemme yhteydessä johonkin meitä suurempaan

- joka kuitenkin lopulta on osa meitä.

Magia on syvän elämän kipinämme oivaltamista ja tietoista itsesäätelyä."

- Elsi Valeriana


Harjoitukset

Akatemian harjoitukset perustuvat joogalle, hermetiikalle ja naiseuden intuitiiviselle viisaudelle.


Harjoitukset sisältävät niin asanaa, hengitysharjoituksia, meditaatiota, mielen uudelleen ohjelmointia, intuition kehittämistä, kirjallisia tehtäviä kuin filosofista pohdintaa.

Niiden tehtävänä on ohjata sinua syvemmin oman sisäisen opettajasi ja voimasi ääreen.


Kuva (C) Jenny Virta

Voimaantuminen

Harjoituksien ja koko akatemian arvopohja perustuu naisten voimaantumiselle ja femiininin energian kultivoimiselle sekä kehollistamiselle.


Ytimessä on sinä, sinun totuutesi ja voimasi, joten harjoitukset sopivat sinulle maailmankuvastasi riippumatta, kunhan olet valmis sitoutumaan itsellesi ja kuuntelemaan oman polkusi kutsua.


Kuva (C) HemeVamos Visuals

Noitasiskoyhteisö

Verkkokoulun jäsenet pääsevät mukaan suljettuun facebook-ryhmään, jossa jäsenet pääsevät keskustelemaan ja jakamaan kulloinkin esille nousevista teemoista luottamuksellisesti.


Yhteisössä tuemme toistemme matkaa, jaamme osaamistamme ja haemme vastauksia meitä askarruttaviin kysymyksiin sekä reflektointia harjoitusten nostattamien prosessien tueksi.


Näyte lukujärjestyksestä


  Tervetuloa Kipinään - oman voiman oppikouluun! Aloita tästä:
Available in days
days after you enroll
  1. Jakso: Itsetuntemus - Kipinän löytäminen & aktivointi
Available in days
days after you enroll
  2. Jakso: Integraatio: sisäisen maailman muutos ja vaikutus meihin
Available in days
days after you enroll
  3. Jakso: Vahvista voimaasi
Available in days
days after you enroll
  Lisämateriaalia opintojen tueksi
Available in days
days after you enroll

Valitse tilauksesi


VISIO & MISSIO


Uuden ajan luojat & kestävä voimaantuminen

Kipinä Akatemian tavoitteena on tarjota verkossa helposti saatavilla olevaa naisten voimaantumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa sisältöä sekä rakentaa ja ylläpitää kannustavaa verkkoyhteisöä moderneille intuitiivisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita henkisestä kasvusta ja oman totuuden ymmärtämisestä.

Kipinä online-koulu ja -yhteisö tukee matkaasi löytämään se sisäinen voima, jonka valjastamalla voit luoda ja elää sinun näköistäsi elämää vailla menneisyyden taakkaa tai vanhojen uskomusjärjestelmien ohjaamaa tiedostamatonta toimintaa.

Tässä oppikoulussa löydämme yhdessä ne askeleet, joita sinua kannustetaan ottamaan kasvaaksesi resilientiksi spirituaaliseksi olennoksi.

No love & light BS: Kipinä Akatemiassa tehdään maadoittuneita harjoituksia pilke silmäkulmassa kestävän voimaantumisen periaattein.


Uusi aika eikä taivaskaan ole rajana

Unelmissamme on maailma, jossa naiset voivat harjoittaa ja kehittää heidän femiinejä erityisominaisuuksiaan ympäristön tukemina.

Korkeasti materialistinen yhteiskunta tulee ymmärtämään ei-materialistiset tieteet osana ikuisesti laajenevaa tietoisuuden ja ymmärryksen verkkoa sekä todellisuuden perimmäistä luonnetta.

Tuhoava polarisaatio tulee vähenemään: erilaiset maailmankuvat ja globaalit yhteisöt tullaan näkemään tasa-arvoisina ja yhteisymmärrys sekä kyky kestävään yhteistyöhön kasvaa.

Sparkademia on luotu tukemaan näiden visioiden toteutumista auttamalla naisia löytämään oma liekkinsä ja opettamalla heille kokonaisvaltaisia harjoituksia hyvinvoinnin tueksi.


Tervetuloa mukaan kehollistamaan sisäinen jumalattaresi unohtamatta primäärejä aistejamme ja eläimellisyyttämme.


Lopettamalla sisäinen polarisaatiomme ja henkilökohtainen sotamme meistä tulee se muutos jonka haluamme nähdä maailmassa.

As within so without


With love, Elsimaria

The Spark Iniatress


Kuva (C) Jenny Virta

"Tuntuu, että usein voimaantumista ja embodiment-harjoituksia ohjaavat tekijät ammentaa kaikki jostain samasta lähteestä, se on tylsää ja tekee kaiken tosi ylisaturoituneeksi - Kipinä Akatemia on ihan oma juttunsa"


- Yhteisön jäsenKuva (C) Jenny Virta

Kuva (C) Jenny Virta

Sopiiko tämä verkkokoulu ja -yhteisö sinulle?


Kipinä Akatemian intuitiiviset opinnot ovat sinulle jos:

 • Haluat vahvistaa omaa voimaasi ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Olet kiinnostunut mitä on magia, manifestaatio, kestävä voimaantuminen ja löytää elämässä sen, mikä ravitsee ja inspiroi juuri sinua
 • Haluat olla osa uuden ajan naisten yhteisöä, jossa kannustetaan ja mennään yhdessä eteenpäin
 • Haluat vahvistaa itsetuntemustasi, itseluottamustasi ja rohkeuttasi
 • Haluat vahvistaa intuitiosi voimaa ja elämän energiaasi.
 • Haluat selkeyttää elämäsi tarkoitusta ja sielusi tehtävää
 • Haluat löytää olemisesi seuraavan tason ja vapautua menneisyyden taakoista
 • Koet vahvan kutsun tehdä henkistä työtä ja kehittyä korkeimmaksi versioksesi tässä elämässä


Tämä alusta EI sovi sinulle jos...

 • Maailmankuvasi on täysin materialistinen eikä mielesi ole avoinna muille tavoille nähdä ja kokea
 • Et ole valmis kohtaamaan itseäsi ja egoasi rehellisesti
 • Et ole valmis astumaan seuraavalle tasolle elämässäsi
 • Haluat nopeita pikavastauksia ja avun ulkopuolelta sekä pysyä uhrimentaliteetissasi
 • Et ole valmis syventymään itsesi äärelle ja kohtaamaan varjojasi


Jos tunnet nahoissasi HELL YES fiiliksen - voit liittyä mukaan VAIKKA HETI.

Luotan näihin harjoituksiin niin paljon, että jos teet kaiken tunnollisesti etkä koe saavasi harjoituksista mitään irti, palautan rahasi 14vrk kuluessa tilauksestasi.


Your Spark iniatress: Elsi Valeriana


Elsi on joogaohjaaja, taiteilija, kirjoittaja, tanssija sekä tapahtumatuottaja, joka inspiroituu luontomystiikasta, esittävistä taiteista, kehon liikkeestä, hermetiikasta, autenttisesta voimasta, todellisuuskäsityksien rajojen rikkomisesta, radikaalista ilmaisusta, magiasta ja tunne-energioiden alkemisoinnista.

Elsi on opiskellut perinteistä hatha- ja ashtangajoogaa Intiassa 2016. Hän on imenyt vaikutteita muun muassa erilaisista joogan muodoista, TRE-terapiasta, lääkekasveista, luonnosta ja eläimistä, psykedeelisestä tanssimusiikista, suomiräpistä, kaikesta scifistä ja tiedemaailman ihmeistä, esiintymisestä performanssitaiteilijana, pitkistä kaukomatkoista, kapinallisuudesta, vapaasta tanssista ja loputtomasta kiinnostuksestaan kaikkea mystistä ja selittämätöntä kohtaan.

Näistä aiheista hän kanavoi sisällön Kipinä Akatemiaan. Hän haluaa jakaa harjoituksia ja tietoa, joka on auttanut häntä omalla polullaan.

Hän ei opeta meille valmista totuutta, vaan kannustaa ja ohjaa löytämään oman sisäisen opettajamme ja erilaisin metodein auttaa meitä integroimaan tämän jokapäiväiseen elämäämme joogamattojen ja rituaalitilojen ulkopuolella.

Ohjauksessa Elsi keskittyy antautumaan hetkeen, jotta totuus pääsee virtaamaan hänen kauttaan muodossa, joka ravitsee tilaa, osallistujia ja hetkeä.

Elsin ohjaamat harjoitukset pohjautuvat hänen 10 vuoden kokemukseen itseparantamisesta, ei-materialistisista tieteistä, elämän ihmeen tutkimisesta ja vapaan taiteen luomisesta.

Elsi on perustanut Mindfunk Monkeys -performanssikollektiivin, joka tuo näitä teemoja näkyväksi esittävän taiteen keinoin.

IG @elsi.valeriana

FB: @elsivaleriana

Kipinä Akatemia IG: @kipinakatemia

Lue lisää:

https://elsivaleriana.com

https://linktr.ee/elsivaleriana

Usein kysytyt kysymykset


Kenelle Kipinä Akatemian oman voiman opinnot sopivat?

Opinnot on suunnattu naisille, jotka haluavat löytää oman voimansa sekä vahvistaa sisäistä johdatustaan.


Miten alustaa käytetään?

Kun olet tilannut opinnot, pääset saman tien käsiksi koulun sisältöön. Sisältöön voit tutustua niin tietokoneelta, läppäriltä kuin älypuhelimelta. Jos käytät älypuhelinta, suosittelen lataamaan teachablen appin.

Verkkoyhteisöön liittyäksesi hae facebookissa "Kipinä Akatemia: Noitasiskoyhteisö" -ryhmään. Kun olemme varmistaneet jäsenyytesi, sinut hyväksytään ryhmään. Sieltä löytyy myös ryhmän säännöt.


Onko maksua mahdollista saada takaisin?

Jos olet tehnyt tunnollisesti harjoituksia, mutta et koe niiden vaikutusta, ota meihin yhteyttä ja palautamme rahat sinulle. Huomaathan, että tämä tulee tehdä 14vrk sisällä tilauksesta.

Kahden viikon jälkeen tilausta ei voi enää päättää.


Askarruttaako vielä jokin?

Laita meille viestiä [email protected] tai instagramissa @kipinakatemia niin vastaamme mitä pikemmiten.